НОВ ЖИВОТ

Ш - Щ

Шал вещае болест
Шапка ако си със сламена шапка на главата - празни новини. Ако шапката е плъстена /касторена/ - ще получиш ценни съвети от мъдър приятел. Ако шапката е на главата ти - твоя тайна ще остане дълго неразкрита, а ако сваляш шапка за поздрав - ще се радваш на уважението на колегите си. Ако се сънуваш с много шапки на главата ще имаш много грижи и много работа. Ако шапката насън не подхожда на занятието ти наяве или на сезона и обстановката, трябва да помислиш за смяна на работата си.

Шарен шарените неща означават несериозност и измама и вещаят неуспех в предприето начинание.
Шейна да се возиш на шейна - болест или самота.

Шивач ако се сънуваш като шивач, скоро ще се разреши важен за теб проблем, а ако си на шивач и той ти мери дреха - ще те одумват.
Шкаф Ако видите шкаф във съня си, символизира нещо в живота ви, което сте пазили до сега в тайна.

Шоколад Ако видите шоколад в съня си, означава самонаграждение. Също така може да означава че си позволявате твърде много и трябва да се ограничите малко.
Шофьор на автобус Ако видите шофьор на автобус в съня си, е знак за ръководна позиция в някакъв проект, идея или план. Също така обаче може да означава че се въртите в кръг и не правите особен прогрес.

Шут предсказва много нови приятели.
Щастие ако си щастлив насън или много се радваш, ще плачеш наяве.
Щедър ако насън си щедър към някого, ще получиш пари или наследство.

Щракаш щракаш ли насън револвер или пушка - ще се разтревожиш за празни работи.
Щраус Да видите щраус в съня си, означава че вие си живеете в свой собствен свят и избягвате реалността. Може би се опивате да отречете нещо, или не можете да приемете нещо случило се. Щрауса е символ на истината и справедливостта.


Щурец ако чуеш насън щурец да свири, внимавай - партньорът ти често поглежда встрани.
Щъркел сънуваш ли щъркел - ти си щастлив човек и домът ти е пълен; момичетата, които сънуват щъркел, трябва да внимават - може да им донесе нежелана бременност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар