Вярвате или не на астрологията, тя помага за разкодирането на дадена личност. Макар че зодиите никога не обобщават на 100 % всички свои представители, като се замислите, ще откриете че някои черти и действия все пак ги групират по определен начин.
Лъвът си е нарцистичен, Ракът - свръхемоционален, а Скорпионът, готов да жили всичко, което се доближи до него. Питали ли сте се дали и в секса има характеристики, които да обединяват представителите, родени в една и съща половина месец?
Би било страхотно, ако астрологията бе като вълшебно кълбо, което да дава информация за всеки, но колкото – толкова. Вижте фетишите на всеки зодиакален знак и не бързайте да се вълнувате, ако написаното не отговаря на вашата същност. Все пак, всяко правило си има изключения и при зодиите е същото!
Овен (21 март – 19 април)
Като основен и първичен знак на зодиака, представителите на зодия Овен откриват удоволствието в по-грубия и първичен секс, който е наситен с много адреналин. Те лесно се възбуждат от различни аромати, от удрянето на леглото в стената. Те обожават сутрешния секс и по време на любовната игра обичат малко борба и дърпане на косите.
Телец (20 април – 20 май)
Телците са земна зодия, но те не са лишени от чувства. Те са страстни, но не търсят адреналин като Овните, а по-скоро превръщат любовната игра в пиршество, в което често включват различни храни. Те нямат проблем да ви целуват страстно, а в следващия момент да довършат вечерята си. Обичат шоколада и му намират приложения и в леглото.
Близнаци (21 май – 20 юни)
Те са тотални въздухари и затова си падат по всичко, което се движи бързо и яростно. Освен това са изключително любознателни и за да задържите вниманието им, трябва да вкарате различни секс играчки в леглото и да действате на висока скорост.
Рак (21 юни – 22 юли)
Фетишът им е свързан с някои части на тялото, играта с които демонстрира любов и обожание. Те обожават женските гърди, да (ги) целуват и галят, а също така отделят голямо внимание на корема на партньора си. Падат си и по ролевите-игри с костюми и аксесоари.

Снимка: en.wikinoticia.com
 Лъв (23 юли – 22 август)


Нарцистични по природа, лъвовете са ексхибиционисти. Те са игриви и динамични. Падат си по дългите коси, по хапането и драскането. Освен това са непоправими флиртаджии и обичат да ги ласкаят в леглото и извън него.
Дева (23 август – 22 септември)
В миналото Девите са били считани за „зодията на подчинението". В реалния живот може и да не изглеждат много хрисими, но под завивките си падат по връзването, белезниците, латексовите ръкавици, силно еротичното бельо.
Везни (23 септември – 22 октомври)
Везните определено обичат дупета. Обичат да ги пляскат и да пляскат. Те си падат по садо-мазото в секса и по дегизирането, като дори са склонни да облекат дрехите на другия пол.
Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Скорпионът е считан за най-страстния знак в зодиака, както и за най-отмъстителния. За него е типична тъмната страст, която носи голяма възбуда. Той си пада по наказанията в леглото и обича да доминира, но това не е в ущърб на партньора му.
Освен това Скорпионите обичат адреналина, така че сексът на публичното място е сред любимите им, или пък секс на опасни места – в някоя тъмница, джунгла, около водно място и т.н.
Стрелец (22 ноември – 21 декември)
Приключение е второто име на Стрелеца, така че не очаквайте по-малко от него и в леглото. Тази зодия обича да експериментира най-вече с местата, на които ще прави секс. Публиката същи не ги притеснява.
Козирог (22 декември – 19 януари)
Секс на високи токчета или на много високо! Все пак по същество зодията е планинска коза и обича простора и природата. Най-високо либидо тези представители имат на някоя хижа, сгушена в планината.
Водолей (20 януари – 18 февруари)
Водолеите си падат по напредналите технологии. Винаги с мисъл за бъдещето, ако трябва да свържете думите футуристичен, необикновен и рисков с някоя зодия, то това е тази. Телефонният секс или този по Скайп са като афродизиак за Водолея. Между другото на него не са му чужди груповите изяви и макар да не си признава, фантазира за оргии.
Риби (19 февруари – 20 март)
Ако смятате да правите секс с Риба, отидете на педикюр преди това или най-малкото си купете хубави обувки. Те имат фетиш към пръстите на краката и обувките. Рибките имат въображение и си падат по различните визуализации, така че не се изненадвайте, че по душа са воайори.