НОВ ЖИВОТ

петък, 5 декември 2014 г.

Какво може да побърка всяка една от зодиите

Всяка зодия си има своя собствена Ахилесова пета, която, ако бъде засегната, може да побърка съответния зодиакален знак. Определени ситуации също могат да изнервят някои зодии.


Овен – чакането
Овните никак не обичат да се редят на опашки и да чакат за нещо, което искат. Представителите на тази зодия се славят с огромно нетърпение и когато искат нещо, го искат веднага. Чакането много лесно ги довежда до нервен срив и те с лекота избухват.
Телец – преместването
Това, което представителите на зодия Телец най-много мразят, е да се преместват от едно жилище на друго. Опаковането и разопаковането на вещите ги изнервя до краен предел.
Близнаци – рутината
Близнаци
Представителите на зодия Близнаци не са от хората, които могат да живеят под точен график, в който се държи да се спазва едно и също нещо в определено време. Близнаците се изнервят от рутината и еднообразието, като се стараят всеки ден да правят нещо различно.
Рак – раздяла с любимия
На повечето от зодиакалните знаци не им е никак лесно да превъзмогнат една любовна раздяла, но за Раците това е още по-трудно. Те излизат от релси, когато се разделят с любимия и приемат много по-трудно от останалите фактът, че са сами.
Лъв – когато им противоречат
Лъвовете обичат да се налагат на всяка цена и за тях драмата е огромна, когато някой не се съгласи с тяхното мнение. Лъвовете са резки в отношението си, когато им противоречат, така че трябва да очаквате доста крайни реакции.
Дева – безпорядъкът
Девата е зодията на реда и това, което може да ги изкара от контрол, е безпорядъкът. Мръсните чинии, неоправените легла и дрехите по пода са истинско предизвикателство за емоционалната стабилност на Девата.
Везни – конфликтите
Представителите на въздушната зодия се стремят да избягват на всяка цена скандалите, защото те ги водят до големи нервни сривове. След конфликт Везните се чувстват изтощени и напълно безсилни.
Скорпион – изневяра
Скандал
Скорпионите стават изключително лабилни, когато половинката им изневери. За тях изневярата е висша форма на предателство и не биха простили при никакви обстоятелства.
Стрелец – застой
Нервите на един Стрелец могат да се разбият, ако животът му е в застой. Те обожават промените и движението и се сриват, ако усетят, че не се развиват.
Козирог – уволнение
Козирозите са кариеристите в хороскопа и дават всичко от себе си, за да градят блестяща кариера. Именно заради това едно уволнение би ги депресирало и побъркало.
Водолей – несправедливостта
Още от деца представителите на зодия Водолей следят дали действията около тях са справедливи. Това не се променя и когато станат възрастни, и ако някой действа несправедливо и ощетява друг, те се изнервят.
Риби – бързината
Нервите на Рибите се съсипват, когато някой ги притиска да свършат дадена задача, колкото се може по-бързо. Те избягват по-бързото темпо, защото ги напряга.

Няма коментари:

Публикуване на коментар