Жената Везни въплъщава честност, справедливост и чувство за баланс. Тя има дар слово, затова обикновено е много комуникативна.
Освен това представителката на този зодиакален знак се слави със своята харизма, която неминуемо привлича и завладява хората наоколо.
Дамите Везни въплъщават в себе си Ин и Ян и са възхитителна смесица от логика и хаотични емоции, недостатъци и чар. Въпреки това те винаги са отворени за разума и добродушно ще признаят грешките си, ако вие достатъчно добре ги убедите в правотата на своята позиция.
Любовни отношения с жена Везни:
Тя е управлявана от Венера и винаги търси хармонични партньорства. За жената с този зодиакален знак е много важно във връзката да има равновесие и партньорът ѝ да бъде добър любовник, който да я радва с рози и малки жестове. Жената Везни се наслаждава на това да бъде обичана и се отдава напълно на този, с когото е решила да бъде.
Въпреки че представителките на тази зодия могат да ви изглеждат спокойни и съсредоточени, те могат да бъдат много игриви и романтични, когато се отпуснат.
От друга страна, когато жената Везни се влюби истински, тя със сигурност не би играла игрички със своя избраник. Дамата с тази зодия е безпристрастна и понякога болезнено честна.
Ако искате да имате връзка с жена Везни, хубаво е да знаете, че вашата партньорка ще се опита да изгради едни стабилни взаимоотношения. До голяма степен това се дължи на способността ѝ да види гледната точка на другия човек, дори когато спори с него. Дамите с този зодиакален знак се нуждаят от човек, който да им осигури съвети и подкрепа, както и копнеят за стабилна и хармонична връзка.
Сексът с жена Везни:
Тя е интелектуалец, както другите въздушни знаци. По тази причина дамите Везни се отнасят към секса като към умствено упражнение. Техният подход в спалнята е да преценят своите собствени нужди, както и тези на партньорите им, а след това да се опитат да ги задоволят. Освен това жената Везни обича съблазняването и любовната игра.