НОВ ЖИВОТ

четвъртък, 21 май 2015 г.

3-те зодии, които имат най-лош късмет

Късметът е едно от нещата, които винаги си пожелаваме и се надяваме да имаме. Късмет в работата, късмет в любовта и в личния живот. Някои от нас просто са родени без късмет и нещата при тях се случват с повече труд. Важно е да знаем как да успяваме и да не разчитаме само на късмета си.
Това са 3-те зодии, които имат най-малко късмет в живота:

Дева
Представителите на тази зодия умея да решават проблемите на околните, но много рядко стигат до решаването на своите собствени. Животът постоянно ги изненадва неприятно - често пъти любовта им трае малко, защото не попадат на точния човек. Работата не върви, защото имат лошия късмет да се озоват на грешното място с грешните хора.

Везни Несправедливостта е най-голямата болка на Везните. Виждат я навсякъде около себе си и не понасят, когато животът постъпва несправедливо и с тях. Везните харесват красиви и луксозни неща, но рядко имат късмета да се сдобият с нещо подобно. Направят ли го, често пъти го губят по едни или други причини. Най-голямата несправедливост за този зодия е, че често пъти й изневеряват.

Риби Животът на Рибите не е лек, защото са много доверчиви и за нещастие попадат на хора, които се възползват от това. Най-голямото разочарование на Рибите е това, че късметът ги напуска в секундата, в която се влюбят... и все попадат на неподходящия човек.

Няма коментари:

Публикуване на коментар