Първият знак в зодиака е огненият Овен. Неслучайно мъжете с тази зодия са независими, щедри, оптимистични и смели. Разбира се и те имат своите отрицателни черти като импулсивността и нетърпеливостта, например.
Ако в живота ви се е появил някой Овен, вероятно ще искате да разберете какво е да се срещате с представител на тази зодия и как да го привлечете към себе си. Ето и отговорите, от които се нуждаете:
Любовните отношения с мъжа Овен:
Мъжът Овен изпитва жажда за приключения, така че, ако искате да имате връзка с него, трябва да бъдете подготвени за новости и много вълнуващи моменти. Обикновено представителите на тази зодия са готови да опитват нови неща и по отношение на любовния си живот. Разбира се, това не означава, че мъжът Овен може да ви предложи само краткотрайна връзка, но в много случаи това е точно така.
Мъжете от първата зодия искат да имат жена до себе си, която да им се възхищава, да им прави комплименти и да изтъква техните постижения. Освен това Овенът обича предизвикателството, така че вие трябва да му предложите именно такова, в случай, че искате да останете с него. Мъжете Овен не трябва да получават всичко, което искат наготово, защото много бързо ще загубят интерес. Те обичат тръпката от преследването.
Не се дръжте обаче по начин, сякаш не ви пука за него. Показвайте интереса си, но в същото време бъдете невинни и това ще накара мъжът Овен да падне в краката ви. Никога не се възползвайте от мъжете с тази зодия, тъй като буйният им нрав може да се превърне в ярост, гняв и той може да ви напусне, без никога да се обърне отново назад.
Как да привлечете мъжа Овен:
Покажете му, че изпитвате възхищение към него – представителите на тази зодия търсят последователи. Дайте на мъжа Овен да разбере, че харесвате неговата жажда за живот и че го намирате за много интригуващ. Овните харесват комплиментите повече от всеки представител на друг зодиакален знак. Комплиментите не трябва да бъдат свързани само с физиката, мъжът Овен харесва разговорите на интелектуални теми, оживените дискусии или приятелските дебати. Също така може да помолите мъжа с тази зодия за някаква помощ, това ще му хареса. Дръжте на своето мнение, тъй като ако винаги се съгласявате с Овена, той лесно може да се отегчи.
Ерогенните зони на мъжа Овен: Главата на Овен е неговата най-мощна ерогенна зона. Лекото дърпане на косата или галенето ѝ ще накара мъжа с тази зодия да се чувства спокоен и ще увеличи неговите усещания. Ушите също са доста чувствителна зона за мъжете Овен. Мозъкът обаче работи на бързи обороти и сексуалните фантазии са много често срещани.
Сексът с мъжа Овен: Представителите на този зодиакален знак са целенасочени, агресивни и авантюристични, което е отразено и в техния подход към секса. Очаквайте сексът с Овен да бъде изпълнен с интересни изживявания, приятни грубости, опити за доминиране и различни експерименти.