НОВ ЖИВОТ

вторник, 25 ноември 2014 г.

Цветове червило според зодията

Кой нюанс отива най-много на характера ви

 Взаимната връзка между зодиите и характерите е една от най-често обсъжданите теми, които могат едновременно успешно да сближат хората и да ги скарат.

За да наблегнем обаче на по-красивата страна на спорния въпрос,, предлагаме една селекция на най-често избираните цветове от различните представители на всяка зодия.
А вие от кои сте?
Овен
В повечето хороскопи, основната черта, която характеризира представителите на този знак е импулсивността. Истинската си същност Овенът най-добре изразява с яркочервено червило.
Телец
Постоянство и последователност описват както самите Телци, така и изборът им при нюансите. Лилавите цветове и черешовочервено се явяват идеалните варианти за допълване на перфектния им външен вид.
Близнаци
Нежна праскова е цветът, на който най-често се спират представителите на този знак. Силните комуникативни качества, които притежават. Близнаците, подчертават двойствеността на тяхната сложна и многопластова личност. Те са интелигентни и отворени към нови хора, а цветът на прасковата е като огледало на тези им черти.
Рак
Докато повечето зодии са основно пътешественици, Ракът е този, който определено се характеризира като пазител на дома. Комфортните и успокояващи нюанси като кремаво, беж и телесните са най-подходящи за Раците.
Лъв
Комбинацията между черти на екстровертен тип и често проявяващото се диктаторско поведение насочват Лъвовете към красиви и дръзки нюанси на розово.

Дева
Перфекционистите от тази зодия обичат прости комбинации, които задължително да бъдат елегантни. Металните и блестящи нюанси са най-честият избор на Девите.
Везни
Ако има една дума, с която да опишем представителите на тази зодия, то тя е хармония. Тези характери имат нужда от постоянно обвързване с хората и никога не искат да остават сами. Тоновете, на които най-често се спират Везните, са различни нюанси на виненочервено.
Скорпион
Най-подходящите тонове, които съответстват на тази сериозна и решителна личност са тъмночервените тонове – именно те добавят лек шик и мистичност на иначе любопитните характери.

Стрелец
Най-оптимистичната зодия от всички винаги е в търсене на информация и знания. Когато става въпрос за ключови нюанси, определено се спират на кафеникави тонове.
Козирог
Ярки, решителни и конкурентоспособни, тези личности се отразяват най-добре с яркорозови червила, които да акцентират върху тяхната същност.
Водолей
Най-обвързаната със земята зодия винаги е заета с притеснения за природата и безспорно представителите ѝ черпят най-много вдъхновения от нея. Най-подходящите нюанси за червило са беж и телесните тонове.
Риби
Мечтателите на зодиакалните знаци са едни от най-креативните, емоционални и грижовни хора. Дълбоките нюанси на червено безспорно са сред любимите цветове в палитрата на червилата им.

Няма коментари:

Публикуване на коментар