НОВ ЖИВОТ

вторник, 9 декември 2014 г.

За какво лъже всяка една зодия

Лъжата е едно от най-порочните човешки качества, но това не пречи на много хора да я използват. Причините, заради които не казваме истината, могат да бъдат различни и според астролозите те са повлияни от зодиакалния знак.
Овените лъжат за спасение
Представителите на зодия Овен не обичат да изглеждат безотговорни, но понякога нямат никакво желания да помогнат при нечие искане или поставена задача и затова лъжат, за да се измъкнат. Те разчитат, че когато един човек почука на заключена врата, сам ще се откаже.
Телците си пазят парите
За какво лъже всяка една зодияНай-честата причина, заради която представителите на зодия Телец лъжат, е за да не дават пари на заем. Дори да са получили премия или бонус наскоро за Телците финансите са свещено нещо и никак не обичат да правят услуги, свързани с пари. За тази цел те измислят цяла история, с която да впечатлят околните.
Близнаците имат склонност към измислиците
Близнаците са зодията, която лъже най-много. Те се възползват от лъжите, когато искат да убедят другите в своята правота или за да извлекат изгода от дадена ситуация. Те могат да се позовават на реални аргументи и факти, за да ви е възможно най-трудно да уличите лъжите им.
Раците не лъжат, а спестяват истината
От зодиака Раците са знака, който най-мрази лъжите, а когато прибягват до тях, то е само за да спестят неприятна истина на свои близък. При тях да лъжат за своя собствена изгода е под достойнството им. Дори се стремят да избягват съчинените истории.
Лъвовете лъжат, за да изпъкнат
За представителите на тази зодия е изключително важно да имат висока репутация в обществото и за да я запазят са готови да си измислят всякакви неща. Лъвовете превръщат една лъжа в цяла история, която трябва да ви убеди в тяхната царственост.
Деви – мъжете лъжат по-често от жените
За какво лъже всяка една зодияЖените Деви се отнасят към лъжата, така както се отнасят към неподредеността и мръсотията – не ги харесват и ги избягват. Преди да излъжат те пробват с други методи, а когато лъжат – винаги си личи. За разлика от тях мъжете Деви са царе на лъжите. Те мога да ви излъжат за всичко и ако не им повярвате, ще ви се обидят.
Везните лъжат за спокойствие
Представителите на зодия Везни прибягват до лъжите, за да си подарят спокойствие или за да избегнат проблемите. Те лъжат, за да убедят най-вече самите себе си, че всичко е наред, а това много им вреди. За сметка на това Везните обожават да плетат интриги.
Скорпионите лъжат, за да манипулират
Скорпионът е манипулатор и никога няма да се посвени да ви излъже, за да ви убеди в неговата истина. Представителите на тази зодия лъжат и за да поддържат образа, който са си създали. Трудното при тях е да бъдат хванати в лъжа, защото са готови на всичко, за да се прикрият.
Стрелците лъжат, за да докажат правотата си
За какво лъже всяка една зодияСтрелците са най-неспособните в лъжите зодиакални знаци, но това не ги спира да излъжат, особено ако трябва да натрапят мнението си. И те подобно на Лъвовете са склонни да преувеличават една история, така че да подчертаят привлекателността си. Стрелците не могат да лъжат, защото лесно могат да бъдат хванати, тъй като лъжите им са много плоски.
Козирозите лъжат за по-висок статус
Представителите на зодия Козирог обичат да послъгват, когато става въпрос за материалното им благополучие и социалният им статус. Пред останалите те обичат да изглеждат успешни, богати и доволни от живота и не се интересуват до колко това опира на истината.
Водолеите лъжат, за да се защитят
Когато Водолеят излъже, това означава, че няма никакво доверие на събеседника си. Те избягват да говорят за живота си пред непознати, защото смятат, че по-късно те могат да използват тази информация срещу тях.
Рибите не лъжат, а си фантазират
Представителите на зодия Риби могат да си създадат цял въображаем свят и да убедят околните в съществуването му. Те могат да си измислят ухажори, приятели и влюбени в тях хора, само за да избягат от действителността, в която те не съществуват. За да ви убедят в лъжите си, Рибите могат да разиграят цели спектакли.

1 коментар:

 1. THREE IMPORTANT RIGHTS


  Three Rights which, in my opinion, should be preserved:
  .
  1 - The right to Mono-parenthood in Traditionally Monogamous Societies: see the blog "The Origin Of Sex-Taboo". [in English]
  .
  2 - The right to veto who pays (the taxpayer) - Semi-Direct Democracy: see the blog "Fim-da-Cidadania-Infantil". [in Portuguese]
  .
  3 - The right to survival of indigenous identities: see the blog "50-SEPARATISM-50." [in English]
  .
  .
  .
  P.S.
  The separatists-50-50 doesn't seek pretexts to deny the Right to survival of others one... the separatists-50-50 only claim the Right to survival of Indigenous Identities (read: the 'globalization-lovers' must respect the rights of others one... and vice versa!)  F.R.A.R.

  ОтговорИзтриване