Кои са отличителните характеристики на дамата с тази зодия


Имате жена Близнаци в живота си? Тогава трябва да знаете, че тя е много романтична и ако има някакви съмнения относно любовта, тя ще продължи да търси на друго място. Винаги находчива, жената с тази зодия се влюбва и „изстива“ по-често, отколкото другите зодиакални знаци, които търсят съвършенството.
Това не означава, че представителките на зодия Близнаци са фатални жени – те просто имат високи стандарти. Дамите, родени под този зодиакален знак, имат нужда от разговор, забавление и умствена стимулация. Всъщност те много трудно се влюбват напълно, като предпочитат първо да тестват връзката, преди да отдават чувствата си.
Жените Близнаци са капризни мечтателки, но въпреки това често смятат, че пълната любов е просто една утопична идея. По тази причина понякога дамите с тази зодия могат да третират любовта като спорт. След като жената Близнаци срещне перфектния партньор, тя се отдава напълно и определено има какво да покаже. Тя иска да срещне принца, който за нея трябва да бъде с чувство за хумор и романтично сърце.
Любовни отношения с жена Близнаци:
Завладяваща, дразнеща, предизвикателна, вълнуваща и сложна – това са само малка част от характеристиките, с които може да се опише една жена със зодия Близнаци. Двойствената природа на този зодиакален знак изисква да умеете да балансирате във връзка с жена Близнаци. Тя има нужда от партньор, който да я забавлява и който да я стимулира психически. Ако дамата с тази зодия не получи това, от което се нуждае, тя просто си тръгва.
Тя има нужда от мъж, който да задоволява интереса ѝ и който да се грижи за нея. Въпреки това характерът на Близнаците изисква от него да притежава независимост. Представителките на тази зодия обичат малките сантиментални жестове, които поддържат романтиката жива и подхранват връзката. Когато са в правилните отношения, жените Близнаци могат да бъдат наистина лоялни партньори.
Често представителките на тази зодия успяват да рационализират споровете и да погледнат на проблема от двете страни. Въпреки това не си мислете, че споровете с Близнаци са лесна работа. Жените, родени под този зодиакален знак, са способни да ви убедят, че черното е бяло и обратно.
Жената Близнаци трудно решава да се установи с някой мъж, но почувства ли, че той е избраният, тя бързо се отдава на връзката и партньора до себе си. Имайте предвид също така, че дамите Близнаци са напълно непредсказуеми. Нейното настроение може да се сменя често – без видима причина. Комуникацията е много важна за Близнаците и те държат да знаят и най-съкровените ви желания. По този начин те започват да ви чувстват по-близки.
Сексът с жена Близнаци:
За представителките на тази зодия сексът е нещо повече от физическа активност – той е психически спорт. Жената Близнаци обича лова и винаги е в търсене на перфектния любовник. Тя иска пълно изживяване, общо стимулиране на всички сетива – зрение, слух и допир. Любовниците на жената Близнаци трябва да вълнуват съзнанието ѝ и най-вече нейното въображение. Представителките на този зодиакален знак обичат да експериментират и да опитват нови неща. Те са разкрепостени и екстровертни в спалнята, като най-често обичат да ги галят по ръцете и рамената.