НОВ ЖИВОТ

понеделник, 25 май 2015 г.

3-те зодии, които командват най-много

Доминацията е естествена в природата. Винаги един вид превъзхожда друг по редица причини. На нас хората ни е заложено в характера това дали ще играем водеща роля в една връзка или ще сме в ролята на "подчинени". Три са зодиите с много силни характери, които в никакъв случай не биха отпуснали юздите, хванат ли ви веднъж за тях.
Телец  
Жената Телец е добра. Освен, че е хитра, тя знае как да задоволи партньора си и да позволи безгранична любов. Нейният дом е символ на хармония и топлина, а паралелно с това има невероятен усет за бизнес. С оглед на това, че има фобия от нищета, тя по всеки възможен начин печели пари. За нейните фантастични извивки няма нужда да говорим. Това е истинска мощна жена. 
Везни  
Тя е очарователна, най-симпатичната от всички знаци в хороскопа. Нея щом видите и прощавате всичко. Не може да се похвали, че е домакиня, но затова се пък е ужасно красива. Има уникални маниери и изглежда като богиня, която е слязла между „обикновените“ жени. За нея не съществува врата, която не е отворена. Въпреки че не звучи справедливо към другите, такъв е животът на Везните. 
Лъв 
Също както при мъжете, така и при жените – Лъвицата е лъвица в буквалния смисъл на думата. Нейната поява очарова, знае да наложи волята си и за себе си избира само съвършеното. Кралицата е на добрият вкус, а дори и когато нещо прави погрешно, ще намери начин как да ви убеди, че това е правилното.

Няма коментари:

Публикуване на коментар