НОВ ЖИВОТ

понеделник, 25 май 2015 г.

5-те зодии, които ще намерят половинката си трудно

Мечтаем си да срещнем онзи човек, който ще преобърне живота ни и ще ни направи щастливи... завинаги. Всички сме различни и при едни се получава по-лесно, при други - с много труд. Това са 5-те зодии, които ще имат най-големи трудности в намирането на половинка, но ако ги преминат успешно, ще бъдат винаги щастливи.

Близнаци
Трудно е да намериш някой до себе си, когато сам не вярваш в способностите си. Трудносите при Близнаците идват от самите тях, не от късмета или съдбата им. Просто бъдете по-уверени в това, което сте.

Рак Страхът от самота ще ви изиграе лоша шега. Хората около вас усещат как се вкопчвате във всяка една възможност и настойчивостта ви плаши евентуалните ви партньори. Отървете се от това и нещата ще се случат по-лесно.

Стрелец При вас водещ е късметът в намирането на правилния човек. Интуицията ви често ви подвежда и смятате, че всички са добри, защото вие самите сте такива. Опитайте се да преценявате хората по-точно, зодията ви го изисква.

Водолей Прекалената взискателност е вашият най-голям проблем, който отблъсква околните. Бъдете по-отстъпчиви и не се вглеждайте в лошите страни на партньора си и му спестявайте непрекъснатото напомняне в какво не го бива. Посочете хубавите му страни и се съсредоточете върху тях.

Риби
Имате прекалено големи очаквания, които граничат с нереалните. Почти няма човек на Земята, който да е толкова съвършен, колкото ви се иска на вас. Стъпете здраво на земята и оценявайте хората адекватно, иначе рискувате да прогоните всеки един от тях.
 actualno.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар