НОВ ЖИВОТ

четвъртък, 21 май 2015 г.

Любовна характеристика според ДЕНЯ на раждане

Жените бързо искат да научат какви са в любовта избраниците им, но това рядко се случва. Нетърпеливи да разберем, все пак открихме нещичко за мъжете от eZine.bg, което ни разкрива какви са те според деня от седмицата, в който са родени. Така ще може да прецените дали сте съвместими в любовта.


Понеделник
Мъжете, които са родени през първия ден от седмицата са много чувствени. Обичат страстните връзки и не могат да бъдат сами дълго време. Имат нужда да се чувстват значими и обичани. Често се тревожат и притесняват и за най-дребните неща, макар че предпочитат тази им черта да остане скрита за околните. 
Вторник
Вторник е денят на мъжете, които притежават завиден чар и много тънко чувство за хумор. Доста са деликатни, обичат забавлението и на тях определено може да се разчита. Всъщност на пръв поглед не изглеждат като хора, на които може да се има доверие, но ако успеете да се сближите с тях – приятелството ви ще е дълготрайно. 
Сряда
За мъжете, които са родени в сряда могат да се кажат толкова много неща, но най-общо могат да бъдат определени като почтени, нежни и любвеобилни. Имат страх от отблъскване и отхвърляне, но нямат мания всички да ги обичат. Страхът идва от незнанието на къде върви връзката им. Можете да бъдете напълно откровени с тях. 
Четвъртък
Ако мъжът до вас е роден в ден четвъртък, трябва да бъдете подготвени с какво се заемате – свобода и независимост. Тяхната същност е изцяло подчинена на флирт и съблазънта. Имат особено притеснение от семейния живот, но пък не могат да живеят сами – хич не им е лесно. Способни са на дълбока и здрава връзка, стига да чувстват, че имат достатъчно пространство около себе си.
Петък
В петък са родени мъже, които притежават силно усещане за справедливост. Предани са на жената до себе си и им харесва половинката им да им показва колко важни и значими са. Добродушни и понякога с наивни разсъждения.
Събота
Господата, които са се родили в съботния ден са търпеливи и повечето пъти индивидуалисти, рядко успяват да създадат семейство, просто защото не желаят да се чувстват обвързани и харесват да се чувстват свободни. Добри приятели са, макар и да са малко придирчиви.
Неделя
Мъжете, които са родени в неделя – очарователни и приказливи. Могат да завържат разговор с всеки и за всичко. Чувстват се достатъчно компетентни по всички въпроси, но това ги прави по скоро симпатични, отколкото досадни или неприятни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар